Hvad er Facebook?

Hvad er Facebook?

ComputerFacebook er et socialt netværk, der siden det startede i 2004 bare er blevet større og større og har den dag i dag over 800 millioner aktive brugere.

Facebook er en meget populær hjemmeside, for mennesker i næsten alle aldre hele verden over. Der er dog en aldersgrænse for hvor ung, du må være og det er 13. På facebook kan man chatte, like og kommentere statusser og billeder,  ligge billeder ud, følge med i hvad dit idol laver, spille spil og meget mere.

Facebook hjælper også med til at holde kontakten med venner og familie. Man får en personlig side, hvor man kan skrive oplysninger om en selv som fx favoritbøger, fødselsdag, religion og mange flere ting.

Alle de ting man laver på facebook, er som sådan anonymt, altså hvis du går ind på en persons side, bliver de ikke gjort opmærksom på, at du har været inde på deres side. Eller hvis du har fortrudt, at du er blevet venner med en person, kan man altid fjerne personen, uden han/hun bliver gjort opmærksom på det.

Facebook’s histore

Facebook blev starte af Mark Zuckerberg sammen med hans værelseskamerater og medstuderende Eduardo Saverin, Dustin Moskovitz og Chris Hughes i år 2004.

Til at starte med var Facebook beregnet til og kun for Harvard studerende, men det blev senere udvidet til andre Colleges i Boston og omegn. Og derefter kom flere skoler og universiteter med, og for til sidst at være det verdensomspændende sociale netværk som vi kender i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.