10 Grunde til at vælge Android frem for iPhone

Android-Vs-iOSNår vi snakker platforme på smartphones, er det ofte et kapløb mellem de 2 platforme Android og Apple iOS.

Lige nu er der langt flere mobilenheder, som bruger Google’s Android styresystem, og med visse features, er der ingen tvivl om at Android er foran Apple. Vil du gerne vide hvorfor, og hvad der er med til at gøre det, skal du læse med lige her, så du ved hvorfor du skal vælge Android.

De 10 grunde – hvorfor skal du vælge Android frem for iPhone?

  1. Pile-Of-Memory-CardsDu har mulighed for at udvide langt de fleste Android modeller med hukommelseskort. Dette er ikke muligt på en iPhone, og med de flere og flere billeder og film, der bliver taget, kan det være en stor fordel at have mulighed for det.
  2. Navigationen med en Android telefon har i lang tid været foran Apple, og det har gjort at der er blevet videreudviklet på den. IPhone nærmer sig med deres eget kort, dog er der mange flere muligheder med Maps endnu.
  3. Der er efterhånden et utal af modeller, som kører med Android styresystemet. Det betyder at du altid kan finde en model, der passer til det prisniveau du ønsker.
  4. Med de mange muligheder for apps i Google Play, er du ikke på samme måde begrænset med en Android baseret smartphone i forhold til Apples lukkede system, hvor der skal meget mere til, før du kan få udgivet en app. Det giver både brugere og udviklere flere muligheder med Android.
  5. Android er først med de nyeste ting, fordi der hele tiden kommer nye smartphones på markedet med Android systemet. Det giver dig mulighed for hele tiden at være et skridt foran de forskellige modeller af iPhones på det punkt.
  6. Den lette synkronisering af det hele når du logger ind med din Gmail, gør at du hurtigt får overblikket og kan være foran rent planlægningsmæssigt. Er du en travl selvstændig eller lignende, vil det være helt i top med en god kalender deling.
  7. Du bestemmer selv hvilke apps, der skal være dine fortrukne på Android smartphones, det kan du ikke på Apples iPhone. Et eksempel er flere af de forskellige email apps, der findes – blandt andet Sparrow for iPhone.
  8. Integrationen med de sociale medier og andre online services, er meget lettere at bruge på Android modeller end tilsvarende på Apples iPhone. Du har lettere adgang til de forskellige ting i forhold til brugerflader og de interagerer bedre med hele smartphonen.
  9. Med over 1 milliard brugere af Android styresystemet, er det gennemtestet, brugt og udviklet meget mere på, end Apples iOS er.

Har du din egen mening, vil vi meget gerne høre den – skriv nedenfor 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.